Frank Dandy Bag

Ååh va glad jag är! Jag beställde för ett tag sen en Frank Dandy bag och den kom igår :D Den va mycket snyggare en vad jag trodde att den skulle va :D Älskar den! Lägger ut bild en annan dag. Men nu ska jag ut och sola.

Puss&Kram

Länge sen sist

Hej Alla! Som ni har märkt så har jag inte bloggat på Väääldigt länge... Men jag har helt enkelt inte haft lust. Finns ju så mycket annat man vill göra som är mycket roligare en att sitta framför datorn. Och nu när det har blivit så fint väder ute också + att det är skit mycket i skolan. Som det är nu så tror jag inte att jag kommer blogga så mycket den närmaste tiden heller vi får se hur det blir :) Men i Onsdags så var det prisutdelning och jag fick fylla på min samling detta året också :)
Jag blev Poängdrottning, Skyttedrottning och inte nog med det så blev jag Player Of The year! :D
Ha en bra helg alla!
Puss&Kram


Poängdrottning, Player of the Year, Skyttedrottning

Gomorron!

Gomorron! Fast jag gick upp för ett tag sen, 7.00 blev det idag :) Satte på Tvn och på Canal + Hits började Josie and the Pussycats. Men fy vilken dryg film... Nepp sånna filmer gillar inte jag. Det skulle ju va en Komedi men den va ju inte rolig någonstans. Men, men nu vet jag det :) Just nu är det väldigt mulet ute så jag har ingen större lust att gå ut, men vi får se hur det blir senare under dagen. Fan va hemskt Påsklovet är snart slut, och det är Back to School! Är det bara jag som tycker att detta lovet har gått VÄLDIGT fort?

Puss&Kram

090411 Kväll

Jahopp, då va denna Påskafton slut :) Och påskägg fick jag också fast jag får pengar i mina istället (äter inte godis) och det kan man väll aldrig få för mycket av :) Jag ska försöka att lägga mig snart om det inte börjar något skoj på Tv.
Måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv, jag solade en hel timma idag! Och det är inte vanligt att jag gör det. Tror att jag fick lite färg i alla fall. Men fy va tråkigt det är att sola...
Men detta blir mitt sista inlägg för idag så vi säger väll god natt då :)

Puss&Kram


Ego Picture


090411

Nu ska jag ut och sola i det underbara vädret. Hoppas att det går bättre än vad det gjorde förra gången... Jag hade gjort iordning mig, satt på mig bikinin och lagt mig ner, men jag låg Max 5 min för jag blir så rastlös utav att bara ligga ner och inte göra något. Så idag ska jag i alla fall försöka slå mina 5 min :)

Puss&Kram


TIPS!

Nu sitter jag här och kollar på kläder på olika hemsidor :) Ååh.. vad mycket snyggt det finns! Man blir ju lite sugen på att beställa något. Men vi får se hur det blir med det.
Dom vanligaste hemsidorna jag brukar besöka är:

1. Nelly.com
2. Stylebystars.com
3. Asos.com
4. Zoovillage.com
5. Chique.se
6. Forever21.com
7. UrbanOutfitters.com
8. cocoo.se

Är det någon hemsida som jag har glömt som är värt att besöka? :)

Puss&Kram

Armband från Cocoo.se

Armband från Cocoo.se

Påskafton

Hej alla, har ni sovit gott? :) Det har jag! Jag ställde klockan på 8.00 och jag hatar verkligen min larmsignal så jag flyger alltid upp som ett spjut men idag flög jag rätt upp i nattduktsbordet, great! Så nu har jag jätte ont i huvudet... Men jag har i alla fall äntligen fått mina 8 timmars sömn.

Förresten Glad Påsk på er! :D
Fast att det är Påskafton så ska jag nog inte göra något specielt, ja tycker inte att Påskafton är någon speciel högtid.
Fast det är klart att det är mysigt med med alla kycklingar, påskliljor, påskgummor m.m. Så ja skulle inte vilja va utan påsken, men jag tycker bara inte att det finns något specielt att fira. Men så tycker säker inte alla :)

Puss&Kram

Tired now

Fixade till mina naglar lite ikväll, tyckte att det behövdes.
Sen vid 21.00 blev det movie time, fast det blev ingen utav dom filmerna som jag pratade om innan. Utan jag hittade en annan på Canal + Action - The stranger inside. Den va riktigt bra! Måste bara säga att Jodie Foster är en sjukt duktig skådespelare.

Nu är jag hur trött som hellst så jag ska faktiskt gå och lägga mig :) Har blivit lite dåligt med sömn dom senaste dagarna, ca 5-6 timmars sömn per natt och i vanliga fall behöver jag minst 8 i alla fall. Hoppas ni har haft en bra dag :) Det har jag haft i alla fall.

Puss&Kram


TIPS!

Hade tänkt att tipsa om min plattång - GA.MA CP1
Den blir varm på nolltid. Många frisörer använder denna. Håret håller sig platt länge, jag kan ibland gå upp till 3 dagar utan att platta håret fast det är fortfrande lika platt.
Den finns att köpa hos frisören för Ca 900 kr.




Sunny day

Hej alla läsare! Ååh, vad fint väder det har vart idag! Det känns verkligen att sommaren är på väg nu. Tog en liten promenad i solskenet och när jag kom hem så la jag mig på studdsmattan och läste skvaller ur SOLO. Men när solen hade gått ner bakom grannens tak så blev det genast lite kyligt. Jag borde igentligen sätta mig med mina läxor, men det känns inte så jätte kul att göra det på en Fredagkväll... Så jag får se hur det blir med det :)

Puss&Kram


Dagens Outfit

Dagens Outfit

Topp: JC
Jeans: Replay
Sjal: Gina Tricot
Silver ringar

Puss&Kram


Stämmer det?

Har ni nångång fått höra att ni är lik någon "kändis"?
Jag får faktiskt höra det rätt ofta. Både i skolan, kompisar och på stan. Dom tre vanligaste är:

1. Roxana (Andra Avenyn)

2. Amy Diamond

3. Avril Lavigne


Ser ni någon liket mellan mig och någon utav dom?

Puss&Kram



TIPS!

Vill du ha fler besökare och öka värdet på din blogg?
Det tar bara ca 1 minut och är gratis.

http://www.viraltrafik.se/?AlexandraErik



Puss&Kram

Långfredagen

God Morgon! Ja är lika pigg som vanligt på morgonen. Har sett på Top Model och det blev Naima som vann. Fast det visste väll redan dom flesta utav er :P Jag vet inte riktigt vad ja ska hitta på idag, tror att jag bara kommer ta det lungt. Det behövs sådana dagar också :) Men nu ska jag ta en morgon dusch. Vi hörs sen.

Puss&Kram


Förändrats?

Hej alla! Detta blir mitt sissta inlägg för idag :) Denna dagen blev riktigt lyckad! Men nu är jag hur trött som hellst, så nu ska jag bara borsta tänderna sen får jag krypa ner i min varma säng.

Om man tänker tillbaka ca 1 år, så tycker jag själv att jag har förändrats väldigt mycket i mitt utseende.
Vad tycker ni?

Puss&Kram



Happy Birtday!

Det har jag inte sagt men Mozart fyller faktiskt hela 13 år idag. Så nu vill jag att alla säger Grattis till min lilla Sötnos.
Vi firade det genom att gå till Bokskogen, som han älskar.
Finns det något bättre en när man ser att änns djur är glada? Nix!  Men vad fint det va, att gå i skogen vid solnedgången borde man göra oftare.

Puss&kram

 

Påskkärringar

Japp, nu har dom två första påskkärringarna kommit till oss :D Ååh, vad dom är söta!
Dålig bild men ville inte ta när dom såg så att dom blev ännu rödare om kinderna :P

Puss&Kram




My Beloved Friend

Mötte upp Gabriella vid ICA. Sjukt roligt att se henne, det va ju ett tag sen eftersom att hon har vart sjuk. Gick en sväng och bara snackade. As gött väder är det ute också (i solen i alla fall) Haft så mycket att prata om så att vi till och med missade finalen i Top Model :O Så det blir väl att jag får ställa klockan på 07.30 imorgon också... Sen satt vi här ett tag och fixade lite med bloggarna, fast det går inte speciellt snabbt framåt :P Som sagt vi är ju faktiskt nybörjare. När vi gett upp med att försöka förbättra våra bloggar gick vi ut och tog lite kort, här kommer några (blev en hel del galna kort men dom får ni inte se).
 
Puss&Kram






Dagens Outfit

Här kommer dagens Outfit. Men nu måste jag springa, Gabriella väntar!

Puss&Kram




Jeans: Miss Sixty
T-shirt: Bondelid
Skor: Lacoste
Öronhängen: Chanel
Silver ringar& Silver Armband


Påsk!

Gick upp 07.30 idag, fast att jag gick och la mig sent. Klockan blev 2.00. Men jag missade Top Model igår så jag va bara tvungen att kolla på de och det började 07.55 men jag blev väääldigt besviken... De va ju ett sånt där avsnitt när dom visar vad som har hänt under säsongen, boring!

Men snart är det Påsk :D Det är ju så mysigt med alla små kycklingar och påskgummor som kommer och knackar på dörren :) Har ringt Gabriella nu också och fick reda på att hon inte alls har undvikit mig utan att hennes mobil har vart avstängd eller att hon sov  :P Men nu ska jag i alla fall sminka mig och fixa iordning mig sen ska jag gå och möta Gabriella :) Slänger in en dagens Outfit innan jag går.

Puss&Kram


TIPS!



1. Natural skincare Night Enrichment är en nattkräm som man får jätte len hy av och luktar jätte gott.
Använder den varje kväll. Kan verkligen inte va utan den. Pris: ca 150 kr

2. Telesckopic Mascara Lórèal Paris
är bland den bästa mascaran jag har(använder många) Man får långa fransar och den klumpar inte någonting. Jag gillar gummiborsten också. Pris: ca 140 kr

3. Lash XL Maximum Length Mascara
är även denna bland de bästa mascarorna som jag använder. Ser ut som att man får dubbelt så många ögonfransar + att den inte klumpar. Pris: ca 250 kr

4. Isadora Nail Polish
har så många fina färger. Nagelacket sitter inte så jätte bra men det gör inget för det är bara roligt att byta färger. Pris: ca 60 kr

5. L`orèal True Match foundation
kan jag bara inte va utan. Den täcker jätte bra. Den blir aldrig fläckig och färgerna är så naturliga. Pris: ca 145 kr

6. Paul Mitchell Lab ESP
är den bästa vaxet  för håret som jag har. Man kan styla det jätte bra och det håller länge. Och det ser aldrig fett ut. Min frisör rekommenderade detta och sen dess har jag använt det. Finns att köpa hos frisören.
Pris: ca 180 kr

Stina Lee

Det blev ett inlägg till visst :P

Hade bara tänkt att berätta vad jag tycker om "Stina Lee"
"Stina Lee"
va bland den första bloggen som jag började följa och bland den bästa också för den delen.
Hon verkar ha en så go personlighet och alltid glad, och den blir ju inte sämre utav att hon klär sig så snyggt heller.
Men på senaste tiden tycker jag faktiskt att den har blivit riktigt tråkig. Hon skriver jätte bra men det  känns som att hon skriver om samma saker hela tiden och att det inte händer så mycket.+att det inte är mycket bilder heller. Om man tittar tillbaka några månader så va den mycket bättre innan. Om hon fortsätter så här så kommer hon i alla fall förlora en läsare...
Någon som håller med?

Puss&Kram


Förlust!

Jaha, det blev som jag trodde, Hv 71 förlorade med 3-2... Attans också ;)
Nu hade jag tänkt och ringa Gabriella och snacka lite skit :P Haha! Har försökt ringa henne 3 ggr idag medans jag väntat på bussen/tågen men det är ingen Gabriella som har svarat, hon kanske undviker mig? :O
Sen har jag en Uuur gullig liten kisse här bredvid mig som ja inte kan låta bli att kela med.
Det blir nog inget mer inlägg idag så God Natt! :)

Puss&Kram


Happy days!

Hej alla! Kom precis hem från stan nu. Det gick bra hos tandläkaren. Hade inga hål som vanligt, fast det trodde jag inte heller eftersom jag aldrig haft det tidigare :P Det är ju nästan kul att gå till tandläkaren, för dom är ju alltid så trevliga :)
Gick på stan en stund innan tandläkarbesöket fast jag hittade inget specielt. Sen tog jag bussen hem. Det blev typ bara hem och vända för sen bar det av mot vårdcentralen, nu skulle hela familjen vaccinera sig :D Det gick också bra :P Vet inte varför men varje gång nån  tar en spruta på mig så börjar jag skratta, Haha! Ja men i alla fall, efter de så ville syrran åka in till stan, och jag hade inget specielt planerat så jag hängde med mamma & Mathilda ner på stan IGEN :P Har vart ovanligt glad idag trots det fula vädret :D Men det står i tidningen att det ska bli 18+ i helgen! Det ser vi fram emot, vill ta fram alla sommarkläder och sandaler ju. För ni som inte vet varför vi har vaccinerat oss idag, så är det för att vi ska till Thailand 1 månad :D Vi åker 4 dagar efter skolavslutningen, alltså den 16 Juni! Åhh.. ja längtar galet mkt!

AAAA!!!! Gick ner i källaren och kollade in hos mössen som vi har och fick se att halva huvudet på den ena musen va uppätet!!! Shit! Fan va äckligt! Eeu! En tyst minut för Kim som han heter.

Har vart dålig med att kolla på hockeyn ikväll, men känner på mig att HV förlorar idag igen :/
Men vi får se hur det blir med det :)

Puss&Kram

090408 Bråttom!

Hej alla! Har lite brottom nu, Ställde klockan på 07.00 och morgon, pigg som jag är flög jag till spegeln och började fixa iordning mig. (Kanske inte flög, men fort gick det i alla fall) Som jag sa så ska ja ta tåget in till stan för att ja ska till tandläkaren. Tåget går 09.48 om jag inte minns helt fel :) Sen efter tandläkarbesöket så har jag brottom hem också, jag ska vaccinera mig :) Berättar mer sen när jag kommer hem. Hatar verkligen att va stressad!
Hade tänkt att börja med Dagens Outfit också, men vi får se hur det går med det ;) Hade bra!

Puss&Kram


Dagens Outfit:

* Jeans: 96 Jeans
* Tröja : Lyle Scott
*Öronhängen: Chanel
*Skärp: Lacoste
* Trosor: Frank Dandy
*Skor: Lacoste
*Jacka: Androse
*Väska: Louise Vuitton




090407 Skorna

Slänger in en bild på skorna jag pratade om  :) Va tycks?
Har sett på Andra Avenyn och HV såklart ikväll ;) Attans att dom förlorade, jaja dom tar väll nästa match.
Måste bara säja att Stefan Liv är helt otrolig :O
Men nu ska ja hoppa in i duschen och sen blir det sängen för ja ska upp tidigt imorgon också.
Måste ta tåget in till stan, ska nämligen till tandläkaren och så blir det väll en sväng på stan också ;)

Puss&Kram

090407

Hade tänkt att börja blogga, eller försöka i alla fall :) Fattar typ inte ett skit, men men.
Gick upp tidigt som vanligt idag, 06.50 stog klockan på :O Men ja hatar att bara ligga och dra i sängen... Har inte gjort mkt idag, Gabriella är ju fortfarande sjuk. Du får se till att bli bra nu bby :* Har nyss vart ute och gått, as gött väder e det ute ju bara lite mulet.
Ska gå till Apoteket sen och köpa tandborstar också :P Fast det får bli efter Top Model.

Juste ja, beställde ett par Lacoste skor för några dagar sen. Och fick dom igår :D Skit snyyga!

Puss&Kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0